مراسم تقدیر و تجلیل از دانشجویان مدافع سلامت

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۹:۳۷ کد : ۳۶۷۱ اخبار
تعداد بازدید:۵۶

در تاریخ ۱۴ مهر طی مراسمی از دانشجویان مدافع سلامت دانشکده پرستاری و مامایی که در عرصه واکسیناسیون و مقابله با بیماری کووید ۱۹ حضور فعال داشتند با حضور خانم دکتر طاهره نصر آبادی رئیس دانشکده، خانم دکتر سپیده نصراله معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران محترم گروه های آموزشی و مسئولین حراست دانشکده  با اهدای تندیس و تقدیرنامه تشکر و قدردانی شد. در این مراسم دکتر نصرآبادی ضمن خیرمقدم و تشکر از دانشجویان مدافع سلامت گفت: دانشجویان مدافع سلامت ایثارگرانی سخت کوش و جلوه‌ای از صبر و عظمت هستند که در دوران سخت و طاقت فرسای اپیدمی کرونا با عمل ملی و جهادی خود گامی مهم در شکست این بیماری داشتند و شایسته تقدیرند. دانشکده پرستاری و مامایی از وجود چنین دانشجویان ایثارگر و جهادگر بر خود می بالد و قدردان زحمات ایشان است.

نظر شما :