اطلاعیه برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پرستاری

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۳۸۵ اطلاعیه

اطلاعیه برگزاری آزمون صلاحیت بالینی

دانشجویان پرستاری

آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پرستاری ورودی های 91، 92، 93، 94، 95، 96 در روزهای یکشنبه99/6/2 و دوشنبه99/6/3  و سه شنبه 99/6/4برگزار خواهد شد.

رعایت کلیه موارد ذیل توسط دانشجویان الزامی است:

1.  (گروه اول 7 صبح و گروه دوم 10 صبح) در دانشکده پرستاری و مامایی (طبقه 4 بلوک 1 آموزشی در کلاس 401) بر اساس برنامه اعلام شده در ساعت مقرر حضور داشته باشند.
  2. دانشجویان موظف می باشند در هر گروه، یک ساعت قبل از شروع آزمون در دانشکده حضور داشته باشند.
  3. همراه داشتن ماسک 3 لایه و استفاده از آن در محل آزمون
  4. پوشیدن لباس فرم جهت دانشجویان دختر (روپوش سفید ، شلوار ساده ، مقنعه سورمه ای و کفش ساده مشکی یا سورمه ای)
  5. کارت دانشجویی عکس دار + کارت ورود به جلسه+ اتیکت عکس دار
  6. لاک ناخن و کاشت ناخن نداشته باشند.
  7. آرایش نداشته باشند.
  8. پوشیدن لباس فرم جهت دانشجویان پسر (روپوش سفید، شلوار سورمه ای( غیر جین)و کفش ساده مشکی)
  9. لازم بذکر است دانشجویان قبل از حضور در محل اسکیل لب، کیف و تلفن همراه و کلیه لوازم اضافی را در محل دانشکده به مسئول مربوطه تحویل داده و سپس به محل آزمون مراجعه نمایند.
  10. عدم حضور در روز و ساعت مقرر به منزله غیبت می باشد.
  11. دانشجویانی که دروس تخصصی و عمومی را در نیمسال دوم 99-98 نمره قبولی کسب نکرده اند، مجاز به شرکت در آزمون نمی باشند. حتی در صورت شرکت در آزمون نمره آنها مردود اعلام می شود.

( ۳ )

نظر شما :